Privatlivspolitik

Privatlivspolitik2018-08-11T06:31:23+00:00

Søger du information om Skandic Autocamper IVS ‘s cookiepolitik, kan du læse mere på skandic-autocamper.dk/cookiepolitik

Formål

Formålet med Skandic-Autocamper.dk persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger Skandic-Autocamper.dk hjemmeside.

Når du anvender vores andre tjenester, fx Skandic-Autocamper.dk apps og Skandic-Autocamper.dk login, eller når du kontakter Skandic-Autocamper.dk, vil du her blive oplyst om, hvordan Skandic-Autocamper.dk behandler dine personoplysninger i den forbindelse.

Kort om Skandic-Autocamper.dk

Denne hjemmeside ejes og drives af:
Skandic Autocamper IVS
Plantagevej 8A
6330 Padborg
CVR nr. 39584603

Kontakt os via info@skandic-autocamper.dk

Skandic-Autocamper.dk er en selvstændig forretning og er specialiseret i køb og salg af autocampere og campingvogne.

Skandic-Autocamper.dk databeskyttelsesrådgiver

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores administrator.

Du kan kontakte vores administrator:

Formålene med og retsgrundlaget for Skandic-Autocamper.dk behandling af dine personoplysninger

Skandic-Autocamper.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på Skandic-Autocamper.dk på to måder:

  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af såkaldte cookies

Såfremt der via Skandic-Autocamper.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Skandic-Autocamper.dk indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til Skandic-Autocamper.dk. Det kan fx være i følgende situationer:

  • du har oprettet et Skandic-Autocamper.dk Login
  • du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
  • du afgiver oplysningerne i forbindelse med brug af andre services
  • du indsender indhold (fotos, historier, figurer m.m.) til Skandic-Autocamper.dk
  • du deltager i en Skandic-Autocamper.dk konkurrence
  • du kontakter Skandic-Autocamper.dk med spørgsmål, ris eller ros, rapporterer fejl og sender forslag  eller sender en klage
  • du deltager i en undersøgelse eller foretaget research

Når du besøger Skandic-Autocamper.dk indsamler Skandic-Autocamper.dk via cookies information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger Skandic-Autocamper.dk til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Skandic-Autocamper.dk og til at understøtte udarbejdelse  af vores fremtidig services og forbedret brugervenlighed, som du bliver præsenteret for på Skandic-Autocamper.dk.

Skandic-Autocamper.dk registrerer via cookies data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og funktioner på Skandic-Autocamper.dk. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med personoplysninger, som du eventuelt selv har afgivet til Skandic-Autocamper.dk, med mindre du har accepteret dette, f.eks. ved at benytte Skandic-Autocamper.dk login.

Skandic-Autocamper.dk bruger analyseværktøjet Google Analytics, der bistår Skandic-Autocamper.dk med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Skandic-Autocamper.dk. Denne cookie bliver ikke aktiveret før du har givet din accept.

Læs mere om Skandic-Autocamper.dk cookie-politik på skandic-autocamper.dk/cookiepolitik

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

Retten til at trække samtykke tilbage

Såfremt du har afgivet et samtykke til Skandic-Autocamper.dk behandling af dine personoplysninger, fx i forbindelse med din tilmelding til Skandic-Autocamper.dk nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har der derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Såfremt Skandic-Autocamper.dk behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Kontakt ejer på info@skandic-autocamper.dk eller admin på admin@skandic-autocamper.dk

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.