Vi kan nu med glæde meddele af Skandic Autocamper er blevet importør af Glücksmobil til Danmark.

”Ferie For Alle” messen i Herning vil vi for første gang præsentere de nye flotte 2019 modeller fra Glücksmobil på stand NR. 5000 I HAL F, hvor vi er klar til vise og forklare og bevise hvorfor det er værd at vælge netop Glücksmobil fremfor så mange andre mærker.

Download vores danske katalog som .PDF

Download .PDF

Glücksmobil er et mærke af høj tysk kvalitet, der inden for de sidste par år har vundet stort frem på den store salgsscene specielt på det tyske marked. Til dem der kender Dethleffs Trend vil man kunne finde mange ligheder. Den helt store fordel er at vi år har fået mulighed for at tilbyde modellerne med Citroen chassis (fås osse på Fiat). Det har ført til at du som kunde kan få de flotte modeller til en helt uhørt lav pris i forhold til hvad du vil få for pengene. Fra messens start i Herning d. 22/2 til og med vores eget åbent hus d 16-17/3 kører vi en kampagne hvor vi tilbyder dig at du får den store ALL IN pakke for kun 1 kr med i købet, Værdien af pakken er ca 75.000,00 DKK så det er som nævnt et uhørt godt tilbud. Men husk at skynde dig for det gælder som sagt kun til og med 17/3, herefter er prisen for pakken 29.990,00 DKK, som stadig er et super tilbud i forhold til den værdisatte pris på 75.000,00 DKK.

Vi vil inden for de næste dage få de første modeller på lager og så snart de er her vil du kunne finde både billeder samt alt nødvendig info her på vores hjemmeside. Vi vil desuden loade vores Glücksmobil katalog (på dansk) her op på siden med priser, teknisk info, billeder osv.

Skriv eller ring hellere end gerne hvis du har spørgsmål hertil og så håber vi at se dig og din familie på messen i Herning d. 22-24 feb. og selvfølgelig også til vores åbent hus d. 16-17 marts.